Skip to content

Careers

Stage Human Resources

Standplaats Nijkerk (Nederland)

Zelfstarter die met sterke sociale skills en structuur kan brengen         

Wij zijn Solidus. Betrokken bij onze omgeving sinds 1870. Met trots op onze historie, maken wij circulaire verpakkingen en duurzame kartonoplossingen voor klanten over de hele wereld. Vroeger al uit stro, nu uit gerecycled papier. Hier krijg je de mogelijkheden. Om te leren, te ontwikkelen, om het verschil te maken. Dit doen we met 1500 collega’s door heel Europa. Met hart voor techniek en gedreven door vooruitgang. Samen dragen we bij aan minder verspilling en een schonere wereld. Een internationale speler en tóch altijd dichtbij. Vol innovatie, vol nieuwe ideeën, vol kansen voor iedereen. Dus wat jouw talent of ambitie ook is. Groei zoals jij dat wilt. Bij Solidus maken we het samen! Kom ook werken bij het bedrijf dat voelt als thuis. Groei jij met ons mee? Let’s grow together!

Solidus GMP in Nijkerk is ruim 3 jaar onderdeel van Solidus en produceert al meer dan 50 jaar een breed assortiment massief kartonnen vakverdelingen en inserts. Deze vinden hun weg naar afnemers in verschillende Europese landen. Jaarlijks produceert Solidus GMP 100 miljoen vakverdelingen en inserts met een team van enthousiaste vakbekwame medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de vakverdelingen en inserts in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats en conform de overeengekomen specificaties worden geleverd.

Benieuwd naar meer Solidus? Bekijk onze nieuwe website en bedrijfsvideo.

Wat ga je doen?

Het team in Nijkerk draait met een klein team en heeft een klein aantal vaste klanten die al jaren trouw zijn aan Solidus GMP. Gezien de recente overname en nieuw organisatie structuur willen we graag de HR processen toetsen en aanpassen aan de huidige tijd. Een opdracht waar je de theorie goed kan toetsen aan de praktijk. Naast deze opdracht zal je ook het eerste aanspreek punt worden voor HR op de locatie. Je doet dit niet alleen en het blijft een stage. Dagelijks kan je terugvallen op de BU en plant manager en heb jij de beschikking over een ervaren HR Business Partner als steun en toeverlaat die jouw de fijne kneepjes van het vak zal bij brengen.

Kortom een uitdagende opdracht (met jou verder in te vullen) kans om zelfstandig ervaring op te doen, met de nodige ondersteuning.

Onze verwachtingen

  • Je volgt op dit moment een opleiding relevante opleiding op HBO niveau;
  • Je bent opzoek naar een interessante stageopdracht waarin je je HR kwaliteiten kunt ontwikkelen en uitbouwen en de theorie kunt toetsen;
  • Je kunt zelf structuren neerzetten en bent niet bevreesd om mensen direct te benaderen;
  • Jij bent leergierig en proactief en schroomt niet om zelf met plannen en ideeën te komen.

Ons aanbod

Als stagiair binnen Solidus geef je jezelf en interessante en praktisch ervaring, die goed aansluit op je opleiding. Dit binnen een dynamische en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. We bieden je naast deze uitdagende opdracht een goede vergoeding van €322,18 per maand. Je komt te werken in een klein lokaal team en hebt daarnaast regelmatig contact met het management van de Business Unit.  De werkzaamheden kunnen in overleg deels thuis worden uitgevoerd, maar het zwaartepunt zal in Nijkerk liggen.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en wil je jouw bijdrage leveren aan het succes van Solidus? Dan komen wij graag met je in contact. Direct solliciteren of vragen? Stuur een WhatsApp bericht of bel naar onze Recruiter Klaas Laanstra, zijn mobiele nummer: +31 (0)6 13 500 717. Het sturen van een sollicitatiebrief en cv kan ook. Mail deze onder vermelding van Stage Human Resources naar careers@solidus.com.

Commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd