Skip to content

Careers

Drukker

Standplaats Hoogstraten (België)

Ben jij een drukker die pas tevreden is bij het perfecte resultaat?

Geef jij onze massief kartonnen verpakking straks het unieke gezicht dat kenmerkend is voor al onze producten? Grote kans! Als vakman stel je hoge eisen aan je eigen drukwerk en ben je pas tevreden bij het perfecte resultaat. Je gaat voltijds aan de slag in een ploegensysteem in onze fabriek in Hoogstraten en gaat werken met de offset of de flexodrukmachine. Jij voert de regie over jouw machine en zorgt met de juiste instellingen dat de afgesproken productiedoelstellingen gehaald kunnen worden. Een belangrijke verantwoordelijkheid maar vooral ook een leuke en afwisselende job in een dynamische omgeving.

Het karton dat de basis vormt voor onze producten wordt geproduceerd door onze zusterbedrijven in Nederland. In Hoogstraten kunnen we van dit karton bijna iedere verpakking maken die de klant wenst. Met een unieke opdruk, het gewenste formaat en op maat gevouwen en geplakt. Als drukker leren we je in een intern opleidingstraject alles over de techniek achter de offset en flexodruk, zodat je zelfstandig aan de slag kunt. 

Wat ga je doen

 • Als drukker is jouw taak het instellen, bedienen en coördineren van de drukmachine;
 • Ga je ook omstellen en eerste lijn onderhoud verrichten en bij complexe storingen de monteurs assisteren;
 • Je zorgt voor een efficiënt en veilig procesverloop en lever je een goed product af;
 • Je denkt mee over het continu verbeteren van het drukproces en je reageert gepast op procesafwijkingen
 • Je behoudt steeds het overzicht en word je graag uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen.
 • Je werkt in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je met de vroege shift (6u tem 14u) van maandag tem vrijdag. De andere week werk je met de late shift (14u tem 22u) van maandag tem donderdag. Je geniet dus altijd van een extra lang weekend!

Onze verwachtingen

 • Je beschikt over een afgeronde technische drukopleiding op A2/A3 hebt of door werkervaring over een gelijkwaardig kwalificatieniveau;
 • Je hebt al enige ervaring opgedaan met offset- of flexodrukken;
 • Jij voelt jezelf prettig in een omgeving waar je in teamverband werkt en jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Jij kan goed zelf je plan trekken en je durft initiatief nemen
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent bereid om in jezelf te investeren door het volgen van opleidingen en cursussen.

Ons aanbod

Goed werk afleveren, kan alleen als je zelf goed in je vel zit, nietwaar? Daarom investeren wij in de beste werkomstandigheden voor jou en faciliteren we een uitgebreid inwerktraject met specifieke opleidingen. Uiteraard bieden we ook een goed salaris en een competitief loonpakket, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Als je onze verwachtingen waar maakt bieden we je ook graag lange termijn perspectief.

Solidus

Wij zijn Solidus. Betrokken bij onze omgeving sinds 1870. Met trots op onze historie, maken wij circulaire verpakkingen en duurzame kartonoplossingen voor klanten over de hele wereld. Vroeger al uit stro, nu uit gerecycled papier. Hier krijg je de mogelijkheden. Om te leren, te ontwikkelen, om het verschil te maken. Dit doen we met 1500 collega’s door heel Europa. Met hart voor techniek en gedreven door vooruitgang. Samen dragen we bij aan minder verspilling en een schonere wereld. Een internationale speler en tóch altijd dichtbij. Vol innovatie, vol nieuwe ideeën, vol kansen voor iedereen.
Dus wat jouw talent of ambitie ook is. Groei zoals jij dat wilt. Bij Solidus maken we het samen!
Kom ook werken bij het bedrijf dat voelt als thuis. Groei je met ons mee? Let’s grow together!

Solidus Belgium is gevestigd in Hoogstraten. Er werken zo’n 130 betrokken collega’s. Jij levert samen met je collega’s circulaire verpakkingsoplossingen van massief karton gemaakt van gerecycled papier.

Benieuwd naar meer Solidus? Bekijk onze nieuwe website en bedrijfsvideo.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en wil je jouw bijdrage leveren aan het succes van Solidus? Dan komen wij graag met je in contact. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar hr.be@solidus.com.

Nog vragen over deze vacature? Stel ze via mail aan Gitte Aernouts (HR adviseur) gitte.aernouts@solidus.com.